top of page
mijmer_web (21).JPG

Samen op pad...

Alles wat je nodig hebt zit al in je, klaar om ontdekt te worden!

Ouder & kind coaching
 

vlinder.png

Elke ouder wil dat zijn of haar kind zich gelukkig voelt. Bewust kijken naar het kind, zien wie hij of zij echt is. Hem of haar de tijd geven om te ontwikkelen, te groeien en open te bloeien.

Soms gebeurt het dat kinderen te maken krijgen met moeilijke fases in hun ontwikkeling.

Al vanaf de conceptie doet het kind indrukken op van buitenaf. Tijdens het opgroeien doen ze hun best om te voldoen aan wat anderen van hen wensen. Ze nemen gedragingen en gedachten over van anderen. Beetje bij beetje ontstaat er onrust of een disbalans, ze geraken verwijdert van hun ware ik en staan niet meer in hun kracht. 

Het kind gaat gedrag vertonen waar het zelf of de omgeving last van heeft. Als ouder weet je dan niet altijd goed hoe hiermee om te gaan.

Als coach ga ik graag samen met je kind op pad. We kijken naar wat er achter het gedrag schuilt en gaan op zoek naar kwaliteiten en talenten. Je kind mag zichzelf (her)ontdekken en leert weer te verbinden met zichzelf. Het wordt opnieuw bewust van de prachtige kwaliteiten die het bezit, gaat terug krachtiger en meer zelfzeker in het leven staan. 

De samenwerking met jullie hierin is voor mij heel belangrijk. Samen gaan leren we de belevingswereld van je kind beter begrijpen en zoeken we tools om hem/haar hierin beter bij te kunnen staan. Vaak zit er ook een mooi groeiproces voor jou als ouder aan vast.

Voorafgaand aan een traject vindt er steeds een uitgebreid intake gesprek plaats waaraan enkel de ouders deelnemen. Tijdens dit gesprek luister ik naar jullie verhaal, hoe jullie je kind zien en naar wat jullie hulpvraag is. Deze houd ik tijdens de sessies in mijn achterhoofd.

Na de intake komt jullie kind voor de sessies bij mij in de praktijk. In de eerste sessie leren we elkaar kennen, dit biedt vertrouwen en veiligheid. Elk kind is uniek dus ook elke aanpak verschilt. Samen met je kind ga ik op zoek naar welke methode en technieken het best bij hem/haar passen. Spelenderwijs leert het kind zijn eigen kwaliteiten en talenten ontdekken en deze in te zetten. Mogelijke werkvormen zijn; creatieve werkvormen, relaxatie of massage, kinderyoga, helende verhalen, krachtkaarten,...

Tarief: Intake (1uur30min.) = 75 euro

           Vervolg sessie (1uur) = 60 euro

bottom of page