top of page
IMG_20200729_104609_resized_20210720_073047538.jpg
Mijn verhaal...
vlinder.png

Ik ben Sofie, een gevoelige ziel en hou ontzettend veel van paarden. In de natuur voel ik me thuis en kinderen zijn niet weg te denken uit mijn leven. Ik ben gezegend met een lieve en begripvolle man Hans, die me steunt in wat ik graag doe. En de supertrotse mama van een hele lieve, dankbare en gevoelige dochter Febe.

Mama zijn… ik vind het soms wel de meest ingewikkelde maar tegelijkertijd ook de spannendste en mooiste taak in mijn leven!

Mama worden… het opende deurtjes die al heel lang gesloten waren. Het begin van een mooie reis binnenin mezelf en zonder het te weten ook de start van het vreugdekind.

Het vreugdekind is een stukje van mezelf, van het kind in mij en een stukje van mijn dochter. Zij is het kind dat mij vreugde brengt en nodigt me steeds weer uit om te verbinden met mezelf (en daar ben ik haar zo dankbaar voor).

Zo kom ik bij de essentie van het vreugdekind; Verbinding

Wie verbonden is met zichzelf voelt rust en creëert balans. Dit is nodig om sterk en weerbaar in het leven te staan. Zelf heb ik ondervonden hoe moeilijk het soms kan zijn om te verbinden met jezelf. Dit door dagdagelijkse stress, de druk van de maatschappij maar ook door factoren uit het verleden. Opnieuw verbinden met mezelf is een uitdaging en een mooie reis zonder eindbestemming. Het doet me inzien hoeveel mensen hiermee worstelen. Het raakt me dat zelfs de baby’tjes die ik dagelijks begeleid hier al vaak mee worden geconfronteerd.

Zo ontstond mijn droom om kinderen en ouders hierin te helpen. Met het besef dat 17 jaar ervaring als babybegeleidster en een diploma massagetherapeut een krachtige tool zijn, specialiseerde ik me verder in verschillende holistische (massage)opleidingen en mijn 2de kindje werd geboren!

Het Vreugedekind

Wees welkom

Veel liefs,

 Sofie

bottom of page