top of page
foto yogakind_edited_edited.jpg

Vanuit en met je hart, vanuit jouw speciale jij...

De weg vinden naar jezelf,

rust, kracht, acceptatie & zelfliefde.

Kinder- & tieneryoga

vlinder.png

Kinderyoga nodigt kinderen uit om te voelen in en met hun lichaam, om te verbinden met zichzelf en met de buitenwereld. Ze leren op een speelse manier de grenzen van hun lichaam kennen en bepalen.

Aan de hand van kinderyoga houdingen, relaxatie, ademhaling, spelletjes, meditatie & visualisatie groeit niet enkel hun verbeeldingskracht maar ook hun zelfvertrouwen, hun draagkracht en komt er meer rust en ruimte in het hoofd.

Kinderen krijgen de mogelijkheid om te ontladen van alle prikkels die zich hebben opgestapeld en hun creativiteit te (her)ontdekken.

 

Tieneryoga heeft ongeveer dezelfde structuur, maar is rustiger. We werken rond thema's zoals jezelf graag zien, je eigen keuzes maken, voelen, onzekerheid, kracht,...

Er wordt ook ruimte gegeven aan gesprekken rond dagdagelijkse ervaringen. Ze voelen dat het veilig is om zichzelf te uiten en komen vaak tot de ontdekking dat ze niet de enige zijn met de problemen die ze ervaren.

Tieneryoga is zacht en gemoedelijk, het helpt hen bewust te kiezen voor wie ze willen zijn en wie ze willen worden.  

Ouder & kind yoga staat voor: liefde & respect, samen volop genieten, warmte & koestering, vreugde en stilte. Het is verbinden met elkaar waardoor je een sterke vertrouwensbasis creëert. Natuurlijk komt ook hier creativiteit aan bod.

 

Tijdens elke yogales wordt er aandacht gegeven aan het respectvol omgaan met zichzelf en de anderen. Yoga is niet prestatiegericht, de kinderen mogen voelen dat ze helemaal hun unieke zelf mogen zijn.

Ouder & kleuter yoga (3j-6j):                     

20/1, 24/2, 16/3 en 20/4 van 9u30 tot 10u30. Tarief: 60 euroenkel in te schrijven voor de volledige reeks. (volzet)

 

Ouder & kind yoga (7j-10j):  Nieuwe reeksen in 2024, info volgt.

 

Ouder & tiener yoga (11j-16j):  Info volgt.

 

Kinderyoga (6j-10j): Wekelijks op vrijdagavond (niet tijdens schoolvakanties of feestdagen) van 17u15 tot 18u15.               Prijs: 175 euro, van 15 sept tem 22 dec.

 

Tieneryoga (11j-14j ):  Wekelijks op vrijdagavond (niet tijdens schoolvakanties of feestdagen) van 17u45 tot 18u45.               Prijs: 175 euro, van 15 sept tem 22 dec.

 

Yogakamjes:                                

  • KLeuters (3 tem 6j) -> Pasen: 3, 4 & 5 april    van 9u tot 12u (volzet) 

         van 13u tot 16u (nog 3 plaatsen vrij) 

         Prijs: 80 euro/kind (inclusief materiaal,                 water en tussendoortje), de prijs is voor het           volledige kampje, inschrijven voor losse                 dagen is niet mogelijk.

  • Kleuters (3j tem 6j) -> zomer: 22, 23, 24, 25 & 26 juli van 9u tot 12u (nog 6 plaatsen vrij)

       Prijs: 130 euro/kind (inclusief materiaal,              water en tussendoortje), de prijs is voor                het volledige kampje, inschrijven voor                    losse dagen is niet mogelijk.

 

Volg ook de Facebook pagina voor meer informatie en om op de hoogte te blijven ivm de yogareeksen of kampjes 

De yogalessen gaan door in de Iyo Yape Yurt Manestraat 51, 3540 Schulen (Herk-de-Stad).

 

Inschrijven doe je door contact op te nemen via info@het-vreugdekind.be 

Al het materiaal is aanwezig.

bottom of page