top of page
392947344_323695536916876_2203357470576690443_n.jpg

In de stilte valt zoveel meer te begrijpen dan wat woorden kunnen vertellen

Luisterkind
 

vlinder.png

De luisterkindmethode is een zachte doelgerichte manier van werken die je uitnodigt om de antwoorden en oplossingen die het onderbewuste meedraagt naar boven te halen.

Met een luisterkind-afstemming krijg je helderheid en inzicht in wat er zich op dieper niveau afspeelt.

Tijdens een luisterkind-afstemming maak ik verbinding op zielsniveau en komen we bij de kern van wat er speelt. Dat wil zeggen dat jij of je kind hiervoor niet tot bij mij in de praktijk dienen te komen. Heerlijk toch!

Vanop afstand stem ik af op het innerlijk weten en ga ik met je (kind) in gesprek. Ik luister, stel vragen en noteer alles zonder zelf in te vullen wat jij wil vertellen.

Bij het luisteren help ik je (kind) te komen bij dat wat je wil opgelost zien.

Ik vraag je vooraf al je vragen op te lijsten en naar mij te mailen. Hoe meer info ik heb, hoe gerichter ik aan de slag kan en mee kan kijken naar de oorzaak en oplossing.

Je ziel bepaalt welke vragen wel of niet beantwoord worden. Enkel dat wat nu aangeraakt en opgelost mag worden, komt naar voren.

Het is niet vooraf te bedenken of te bepalen wat er aan bod komt of hoe het gesprek zal verlopen.

Vaak is één luisterkind-afstemming al voldoende om je handvaten te reiken en verandering in gang te brengen.

Een luisterkind-afstemming is er voor iedereen die gehoord en geholpen wil worden.

Vraag jij een afstemming voor jouw kind, houdt er dan rekening mee dat een kind vanaf 10 jaar ook zelf toestemming dient te geven. Het is niet mogelijk om een afstemming aan te vragen voor een kind dat niet (deeltijds) bij je inwoont.

Een afstemming aanvragen doe je door een mail te sturen, ik stuur je dan zo snel mogelijk alle informatie toe en wacht dan op jouw definitieve aanvraag. 

Uiterlijk 2 weken nadat ik alle nodige info van jouw heb ontvangen krijg je de afstemming per mail toegestuurd.

Tarief: 70 euro

bottom of page