top of page
mijmer_web (2).JPG

Een bewuste start...

Kiezen voor een ontspannen zwangerschap en een

intense verbinding.

Zwangerschapsmassage
 

vlinder.png

Geboorte is een intense ervaring die je leven verandert. Het is meer dan een baby op de wereld zetten (en dat is al zo ontzettend veel). Het is diep in jezelf duiken om soms ongekende krachten aan te spreken. Hiervoor moet je goed leren luisteren naar je lichaam.

Zwangerschapsmassage ondersteunt je hierin.

Massage zorgt ervoor dat je je bewuster wordt van je innerlijke gevoel, je komt dieper in contact met je baarmoeder en staat in verbinding met je eigen emoties en die van je kindje.

Tijdens een zwangerschapsmassage is er alle aandacht voor jou en waar je lichaam nood aan heeft. Hoe je zwangerschap verloopt, heeft een groot effect op je kindje. Ook biedt ontspanning je de kans om intenser te gaan verbinden. De start van een veilige hechting.

 

Voorafgaand aan de massage voeren we een kort gesprek zodat je kan vertellen hoe het met je gaat. Indien je specifieke klachten hebt, kan ik hier tijdens de massage wat extra aandacht aan geven.

Een holistische massage is niet schadelijk. De aanrakingen zijn steeds in alle zachtheid en verbonden met jouw noden. Ik volg mijn intuïtie en stem af op jou en je kindje. Het is een combinatie van reiki, healing en massage.

 

De massage gebeurt in zij-lig op de massagetafel. Met kussens en handdoeken zorg ik ervoor dat je heerlijk ontspannen ligt.

Zwangerschapsmassage kan vanaf 12 weken tot aan de bevalling, tenzij er complicaties zijn.

Tarief: 90 min. = 90 euro

            3 beurten = 220 euro

100% ontspannen en verbinden:

Dat is voorafgaand aan de zwangerschapsmassage genieten van een voetbad met kruiden ter ondersteuning. Indien gewenst kan je tijdens dit kruidenbad via een geleide meditatie tot een diepe verbinding met je kleintje te komen.

Tarief: 120min. = 110 euro

bottom of page