top of page
mijmer_web (12).JPG

Waar woorden niet aankomen wordt aanraking begrepen.

Kinder- & tienermassage
 

vlinder.png

Massage is voor (gevoelige) kinderen een ideale manier om hen te helpen bij overprikkeling. Velen ervaren de wereld als overweldigend. Ze ervaren elke dag veel indrukken en prikkels. Het is niet altijd gemakkelijk om deze een plaats te geven of te verwerken. Dan blijven ze zitten met een vol hoofd of een vervelend gevoel in hun lichaam.

Door kinderen met zachtheid en aandacht aan te raken wordt de aanmaak van het feelgood-hormoon gestimuleerd. Ze voelen zich ondersteund en leren de begrenzing van hun lichaam kennen. Stress vermindert, veiligheid en ontspanning nemen toe. Dit zijn voorwaarden voor het goed kunnen opnemen van nieuwe informatie en zorgt ervoor dat kinderen sterker en weerbaarder in het leven staan.

Kinderen die goed in hun vel zitten, voelen zich gelukkiger en zijn gezonder.

Bij deze massage wordt er steeds gekeken naar de behoefte en de wensen van het kind. Ieder kind is uniek en dus ook elke massage. Ik beheers verschillende technieken en kennis om hierop in te spelen. Enkele voorbeelden zijn: drukmassage (bovenop kleding), spel/fantasie massage, voetmassage, aromatherapie,... 

Voorafgaand aan de massage vindt er steeds een kort gesprekje plaats. Afhankelijk van de leeftijd duurt de massage 45 min. of 60 min.

Kinderen die ziek zijn mogen niet gemasseerd worden.

Tarief: 45min. à 60 min. = 60 euro

bottom of page